Šnečí ocásky na cibulce, smažený tvaroh z raků, zadělávaní drozdi v županu i smažené žáby aneb Podivná jídla 19. století
Rychlý švestkový koláč s mákem a drobenkou je šťavnatý a křupavý. Hotový je do půl hodiny a vydrží dlouho vláčný
Kleopatřin jídelníček od čočky po jehněčí: Co se jedlo v Ptolemaiovském Egyptě a co si dopřávala královna
Marie Svarcova uvařila 23. 6. 2015 20:42 Kuřecí játra se žampiony na víně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 23. 6. 2015 20:42 Kuřecí játra se žampiony na víně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 23. 6. 2015 20:42 Kuřecí játra se žampiony na víně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hitem internetu jsou netradičně připravené těstoviny s chutí cibulačky: One Pot French Onion Pasta jsou úžasně jemné a voňavé
10 foto Holka u plotny peče: Jak na arabské sušenky maamoul? Plněné datlovou pastou a provoněné růžovou vodou chutnají skvěle