Kuřecí po debrecínsku je lehce pikantní a příjemně nakyslé díky zakysané smetaně. Přidávejte ji však opatrně
Jak na domácí rajčatový protlak: Poradíme, jak dlouho vařit rajčata i jak protlak ochutit, aby byl výsledek perfektní
Michaela.Koc uvařila 6. 7. 2018 10:55 Kuřecí kousky v hořčično-medové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Michaela.Koc uvařila 6. 7. 2018 10:55 Kuřecí kousky v hořčično-medové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
13 foto Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá dokonalou žemlovku na plech. S tvarohem a rumem chutná božsky!
12 foto Od animáku až po horor: 15 nejlepších filmů o jídle, které byste jako správní gurmáni rozhodně měli vidět!