Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
ruzena uvařila 18. 2. 2010 14:52 Kuřecí maso se zeleninou a hlívou ústřičnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ruzena uvařila 18. 2. 2010 14:51 Kuřecí maso se zeleninou a hlívou ústřičnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ruzena uvařila 8. 8. 2009 11:34 Kuřecí maso se zeleninou a hlívou ústřičnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Brabantské dortíčky z lineckého těsta jsou neuvěřitelně křehké, typickou chuť jim dá skořice a slepují se zvláštním krémem
Nejlahodnější domácí žemlovka voní po jablkách a je vláčná díky pudinku a jedné překvapivé surovině. Výsledek je luxusní
26 foto Cukrářka Iveta Fabešová nabídla recept na bábovku z mléčné čokolády a říká: Je motivující, když „hobíci“ dohánějí profíky