Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
ruzena uvařila 18. 2. 2010 14:52 Kuřecí maso se zeleninou a hlívou ústřičnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ruzena uvařila 18. 2. 2010 14:51 Kuřecí maso se zeleninou a hlívou ústřičnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ruzena uvařila 8. 8. 2009 11:34 Kuřecí maso se zeleninou a hlívou ústřičnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na pravé řecké tzatziki: Důležité je použít hutný řecký jogurt a okurku nechat vykapat. Konzistenci vylepší olej
Kuchařem roku je Lukáš Čížek z Vrchlabí. Nejlepší cukrářkou se stala Anna Marvanová. Porotu okouzlila tímhle dezertem!