Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Aneta uvařila 29. 12. 2009 12:28 Kuřecí medailonky pod hermelínovou čapkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 27. 12. 2009 12:04 Kuřecí medailonky pod hermelínovou čapkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 27. 12. 2009 11:02 Kuřecí medailonky pod hermelínovou čapkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 27. 12. 2009 11:02 Kuřecí medailonky pod hermelínovou čapkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 27. 12. 2009 11:02 Kuřecí medailonky pod hermelínovou čapkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jablečné taštičky, které zachránily jedno francouzské město. Zvládnou je i začátečníci a nejlépe chutnají čerstvé a ještě teplé
Slaninový velikonoční pletenec z kynutého těsta: Slaná varianta mazance s křupavými škvarečky a sypaná semínky chutná božsky