Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Merylas uvařila 30. 5. 2015 18:48 Kuřecí nudličky na bramborách s cottage a čerstvou majoránkou z remosky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 30. 5. 2015 18:48 Kuřecí nudličky na bramborách s cottage a čerstvou majoránkou z remosky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 30. 5. 2015 18:48 Kuřecí nudličky na bramborách s cottage a čerstvou majoránkou z remosky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 30. 5. 2015 18:48 Kuřecí nudličky na bramborách s cottage a čerstvou majoránkou z remosky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Domácí majonéza z vařených vajec vylepší pomazánky i sváteční bramborový salát. Příprava je snadná a zvládne ji i začátečník
Madame de Pompadour: Krále Ludvíka XV. rozmazlovala jídlem, on podle jejích prsou nechal navrhnout sklenky na šampaňské