Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Montanka uvařila 27. 7. 2012 13:27 Kuřecí plátek s cuketou a sýrovo-smetanovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Montanka uvařila 27. 7. 2012 13:27 Kuřecí plátek s cuketou a sýrovo-smetanovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Montanka uvařila 27. 7. 2012 13:26 Kuřecí plátek s cuketou a sýrovo-smetanovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sytá zeleninová polévka s ovesnými vločkami: Důležité je vločky předem opražit a přidat hodně česneku, vůni dodá majoránka
Meruňkové čatní: Kombinace meruněk s jablky a octem vytvoří jemnou sladkokyselou chuť, tu pikantní dodá závor a chilli
Ředkvičkový salát s majonézou báječně chutná a je tak jednoduchý, že ho levou zadní zvládne i naprostý začátečník