Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
Co jedli japonští samurajové? Bojovníci sloužící císaři a šlechtě měli skromný jídelníček, převažovala rýže a polévka miso
kimlo uvařil 2. 6. 2025 14:42 Kuřecí podmáslové řízečky, smažené v čerstvé strouhance 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 15. 3. 2021 13:27 Kuřecí podmáslové řízečky, smažené v čerstvé strouhance 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 15. 3. 2021 13:26 Kuřecí podmáslové řízečky, smažené v čerstvé strouhance 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tradiční brynzové halušky podle Pavla Berkyho: Díky jednomu triku budou krásně krémové, s křupavými škvarky na povrchu
Salát Rumcajs podle Těhotnýho kuchaře: Pikantní retro, které nikdy neomrzí. Kvalitní uzenina a skvělý dresink dělají zázraky