Jídelníček českých dělníků 19. století: Chleba ráno i v poledne, večer brambory na mnoho způsobů, jedli se vrabci a vrány
Plněné papriky podle Jana Punčocháře: Kombinace skvělého masa, božské omáčky a poctivého knedlíku nadchne každého
Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
kamca6629 uvařila 19. 9. 2021 12:18 Kuřecí prsa na žampionech dušená v troubě i v PH 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
MamlajdaD uvařila 21. 1. 2021 01:04 Kuřecí prsa na žampionech dušená v troubě i v PH 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
MamlajdaD uvařila 21. 1. 2021 01:04 Kuřecí prsa na žampionech dušená v troubě i v PH 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zapečený jitrnicový prejt snadno připravíte i doma: Krásně voní majoránkou a česnekem a vynikající je s bramborem
Smetanová houbová omáčka: Nádherně voní po divokém koření, zakysaná smetana jí dá typickou chuť a báječně ji zjemní