Retro okénko: Co se svačilo za socialismu? Mléko s rohlíkem ve škole, od maminky chleba s paštikou v ubrousku a jablko
Voňavá polévka s drožďovými noky: Tradiční zavářka je rychlá a levná, ozvláštní ji bylinky a roztomilý tvar
Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Kriss uvařila 18. 4. 2012 18:14 Kuřecí prsa se zeleninovou přílohou 0 0 Zobrazit detail zeleninová směs Okomentovat
Kriss uvařila 18. 4. 2012 18:14 Kuřecí prsa se zeleninovou přílohou 0 0 Zobrazit detail kuřecí prsa Okomentovat
Kriss uvařila 18. 4. 2012 18:13 Kuřecí prsa se zeleninovou přílohou 0 0 Zobrazit detail hotové jídlo Okomentovat
Smažený řízek z nakládaného bůčku: U netradiční varianty oblíbeného jídla je důležitá marináda a doba naložení
4 foto Holka u plotny radí: Jak na domácí bake rolls aneb Chlebové křupinky ze staršího pečiva skoro bez práce a skoro bez peněz
4 foto Vyzkoušeli jsme za vás: Jedno kuře, nákup za 422 Kč, trocha přemýšlení při vaření a osm porcí výživných jídel na dva dny je na stole!