Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
Jak připravit vždy křupavé domácí hranolky: Úspěch tkví v úpravě brambor a přidání jedné běžné kuchyňské přísady
Jak ohřát bramborovou kaši, aby zůstala krémová? Tyto čtyři způsoby vedou k lahodné příloze s minimem úsilí
JanaDorazinova uvařila 15. 10. 2013 11:04 Kuřecí prsíčko s vůní Olomouce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 15. 10. 2013 11:04 Kuřecí prsíčko s vůní Olomouce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 15. 10. 2013 11:04 Kuřecí prsíčko s vůní Olomouce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 15. 10. 2013 11:04 Kuřecí prsíčko s vůní Olomouce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 15. 10. 2013 11:04 Kuřecí prsíčko s vůní Olomouce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Italské kuře „po myslivecku“: Kuře cacciatore voní vínem a rajčaty a skvěle se hodí do sychravých dní
Vepřová pečeně z trouby voní po hořčici: Chuť a šťavnatost jí dodá slanina i kyselá okurka, vysušení masa zabrání jeden fígl
Jablkový perník: Díky ovoci je dokonale vláčný a báječně šťavnatý, čokoládová poleva dodá punc svátečního dezertu