Nejlepší náplně do lineckého: Marmeláda je klasika, máslové krémy, povidla nebo nutella mu dodají šmrnc a výbornou chuť
Perfektní čokoládová poleva na cukroví: Lesklá, hladká a plná chuti. Naučte se základní postup i smetanovou verzi
JanaDorazinova uvařila 15. 10. 2013 11:04 Kuřecí prsíčko s vůní Olomouce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 15. 10. 2013 11:04 Kuřecí prsíčko s vůní Olomouce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 15. 10. 2013 11:04 Kuřecí prsíčko s vůní Olomouce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 15. 10. 2013 11:04 Kuřecí prsíčko s vůní Olomouce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 15. 10. 2013 11:04 Kuřecí prsíčko s vůní Olomouce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sedm tipů, jak nápaditě ozdobit jednohubky pro návštěvu. Použít můžeme ořechy, bylinky a ovoce či ozdobně vykrojený sýr
Úspěšný pořad Souboj na talíři se vrátí na obrazovky. Na koho se můžeme těšit ve druhé řadě oblíbené kulinární show?
Masopustní tvarohové koblihy podle Moniky: Jsou tak dobré, že do druhého dne nevydrží, říká autorka kuchařek