Kuřecí prsíčko s vůní Olomouce

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Doba přípravy: cca 20 min individuálně Drůbeží maso 17 názorů

Suroviny

Kuřecí prsa, tvarůžky, sušená rajčata, lžička dionské hořčice, česnek, sůl-nemusí být, hladká mouka, olej na smažení
Na 1 kus prsíčka použijeme:
1-2 sušená rajčata, 1 kolečko tvarůžků, půl lžičky hořčice, 1 stroužek česneku.
Recept si zatím oblíbilo 17 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do kuřecího prsa vykrojíme kapsu, snažíme se nikde neproříznout.

  2. Tvarůžky nastrouháme na hrubších nudličkách, přidáme hořčici, rozetřený česnek, na kousíčky nakrájená sušená rajčata. Vše promícháme a směsí plníme kapsu. Zevnitř rozhodně nesolíme, ani nepepříme, směs je dost pikantní.

  3. Prsíčko sepneme špejlí, aby nám směs nevytékala a pokud máme rádi slanější, můžeme zvenku malinko osolit.

  4. Obalíme v hladké mouce a smažíme na mírném ohni z obou stran, popřípadě i z boků dorůžova. Podáváme s opečenými brambory, bramborovým salátem, popřípadě se zeleninovým salátem

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 15 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuřecí prsíčko s vůní Olomouce

Předchozí 1 2

Tématické fráze: kuřecí kapsa olomouc kuřecí prsíčka top recepty prsicko z tvarůžky jídlo - kuřecí kapsa oiomouc kureci prsicka roláda kureci masi s tvarůžky co vykrojime z cesneku kuřecí prsíčka s opečenými brambory recepty