Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
1974andrea uvařila 7. 7. 2011 11:00 Kuřecí ragú s liškami a kyselými okurkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 7. 7. 2011 10:59 Kuřecí ragú s liškami a kyselými okurkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 7. 7. 2011 10:58 Kuřecí ragú s liškami a kyselými okurkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 7. 7. 2011 10:58 Kuřecí ragú s liškami a kyselými okurkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 7. 7. 2011 10:58 Kuřecí ragú s liškami a kyselými okurkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kdy jsou cukety jedovaté? Nebezpečné jsou ty s nahořklou chutí, mohou způsobit opravdu závažné zdravotní problémy
Mexický guláš: Omáčku báječně doplní sterilovaná kukuřice, zjemní ji lžíce másla a božsky chutná s rýží