Jak na ovocné kynuté knedlíky? Aby byly krásně kypré a nadýchané jako obláček, je potřeba použít správnou mouku
Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
1974andrea uvařila 7. 7. 2011 11:00 Kuřecí ragú s liškami a kyselými okurkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 7. 7. 2011 10:59 Kuřecí ragú s liškami a kyselými okurkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 7. 7. 2011 10:58 Kuřecí ragú s liškami a kyselými okurkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 7. 7. 2011 10:58 Kuřecí ragú s liškami a kyselými okurkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 7. 7. 2011 10:58 Kuřecí ragú s liškami a kyselými okurkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak dlouho namáčet luštěniny? Nejvíce času potřebují fazole a cizrna, bez namáčení se obejdou červená čočka a loupaný hrách