Kuřecí ragú s liškami a kyselými okurkami

1974andrea Kuchařka: 1974andrea

Drůbeží maso 10 názorů

Suroviny

2 kuřecí prsa
2 hrsti čerstvých lišek
1 cibule
2 větší kyselé okurky
300 g uvařených brambor
sladká smetana
dijonská hořčice
olej
máslo
sůl
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na kostky nakrájená kuřecí prsa osmahneme do zlatova na pánvi, vyjmeme a uchováme v teple.

  2. Na stejnou pánev přidáme kousek másla, na něm osmahneme cibulku, přidáme houby a na kostičky nakrájené kyselé okurky.

  3. Po změknutí hub vložíme na kostky nakrájené vařené brambory s masem a vše zalijeme sladkou smetanou rozmíchanou 3:1 s dijonskou hořčicí.

  4. Provaříme a dochutíme.

  5. Po okurkách je omáčka krásně navinulá.

Poznámka

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuřecí ragú s liškami a kyselými okurkami

Tématické fráze: ragu z lisek kuřecí s liškami kuřecí prsa s liškami kureci ragu kuřecí prsa s liškama ragů s liškami recepty kure kysela okurka houba lysec kuřecí ragú s okurkou kuře s kyselou okurkou kuřecí ragu na liškách recept omáčka s masem a kyselými okurkami recepty z lišek maso s liškami kuřecí ragú na smetaně omáčka s kyselymi houbami kuřecí na liškách kuřecí prsa na smetaně s kyselými houbami kureci maso s houbami a kyselou okurkou kureci na liskach se smetanou

Zapomněl/a jsem heslo