Vyzkoušeli jsme fígl na otvírání zavařovaček: Spojené ruce úplně nepřesvědčily, ale další triky fungují
Jak sklízet pažitku, aby chutnala nejlépe: Chyb se dělá spousta. Od trhání rostliny ze záhonu po špatnou zálivku
Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
MonikaP uvařila 22. 5. 2019 10:23 Kuřecí směs na topinky 2 0 0 Zobrazit detail Kuřecí směs na topinky 2 Okomentovat
9 foto Samosběr melounů 2024: Na Moravě se prodávalo kilo za 5 Kč, u Prahy teď stojí kilo 10 Kč a na výběr jsou různé odrůdy
Nejlepší způsoby, jak správně nařezat špekáčky: Takhle se dokonale propečou, ale nespadnou a ani se nespálí