Jak ohřát bramborovou kaši, aby zůstala krémová? Tyto čtyři způsoby vedou k lahodné příloze s minimem úsilí
Úžasný nepečený makový dort vypadá luxusně, chutná výtečně, stojí pár korun a bez problému ho zvládnou i začátečníci
Montanka uvařila 30. 8. 2012 14:04 Kynuté bochánky s mákem a švestkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Montanka uvařila 30. 8. 2012 14:03 Kynuté bochánky s mákem a švestkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Montanka uvařila 30. 8. 2012 14:03 Kynuté bochánky s mákem a švestkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Montanka uvařila 30. 8. 2012 14:03 Kynuté bochánky s mákem a švestkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Montanka uvařila 30. 8. 2012 14:03 Kynuté bochánky s mákem a švestkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lahodný bílý chřest s šunkou a bolzanskou omáčkou. Tradiční recept ze severní Itálie si zamiluje každý gurmet
Deset tipů na ty nejlepší vanilkové rohlíčky: Máslo místo margarínu, správně připravená mouka a vychytávka se žloutkem
Nepečený jogurtový řez s rybízem: Dvě vrstvy piškotů proložené nadýchaným krémem se šťavnatým rybízem chutnají božsky