Tradiční jablečný koláč æblekage jako od dánské babičky. Kombinace jablek a strouhanky je prostě božská
Jak zahustit jablečnou náplň do štrúdlu: Poradíme, kdy použít strouhané piškoty, kdy perník, ořechy nebo ovoce
KVÍZ: Víte, kam patří vepřová plec a kdy raději zvolit kýtu? Otestujte své znalosti přípravy vepřového masa
Ivana79 uvařila 15. 7. 2013 07:47 Lehoučký ( ovocný ) zákusek na vzdálený způsob tiramisu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivana79 uvařila 15. 7. 2013 07:46 Lehoučký ( ovocný ) zákusek na vzdálený způsob tiramisu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maja f uvařila 27. 3. 2012 10:13 Lehoučký ( ovocný ) zákusek na vzdálený způsob tiramisu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maja f uvařila 27. 3. 2012 10:06 Lehoučký ( ovocný ) zákusek na vzdálený způsob tiramisu 0 0 Zobrazit detail :-) Okomentovat
Jak na dokonalé domácí kysané zelí? Jednoduchý postup zaručí dobrý výsledek i v paneláku, stačí dodržet několik zásad
Bůček v kysaném zelí: Šťavnaté jídlo z jednoho hrnce dokonale propojí chutě obou ingrediecí a prospěje mu i černé pivo
Drážďanský pudinkový koláč Eierschecke má nadýchaný korpus a dvojitou náplň z tvarohu a pudinku. Díky tomu chutná božsky!