Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
varilamyskakasicku uvařila 5. 5. 2013 18:39 Líčka nadivoko se šípkovou chutí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 5. 5. 2013 18:39 Líčka nadivoko se šípkovou chutí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 5. 5. 2013 18:39 Líčka nadivoko se šípkovou chutí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečený bůček na uzené paprice, cibuli a česneku je krásně šťavnatý a voňavý, jeho příprava je snadná i pro začátečníky
6 foto Peciválky s mákem podle Petra Rychlého: Staročeská specialita z bramborového těsta se snadno připravuje a chutná fantasticky