Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
katyvypl uvařil 8. 5. 2012 16:16 Listové řezy s jablky a kakaovo-smetanovým středem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
katyvypl uvařil 8. 5. 2012 16:16 Listové řezy s jablky a kakaovo-smetanovým středem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na prvotřídní vepřovku podle 100 let starého receptu: Šéfkuchař doporučuje kvalitní maso, dostatek sádla a dlouhé pečení