Jídelníček českých dělníků 19. století: Chleba ráno i v poledne, večer brambory na mnoho způsobů, jedli se vrabci a vrány
Plněné papriky podle Jana Punčocháře: Kombinace skvělého masa, božské omáčky a poctivého knedlíku nadchne každého
Taevita uvařila 26. 1. 2021 19:58 Litý kynutý táč s ovocem (Dělená strava podle LK - Kytičky+ ovoce) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Taevita uvařila 26. 1. 2021 19:58 Litý kynutý táč s ovocem (Dělená strava podle LK - Kytičky+ ovoce) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Taevita uvařila 26. 1. 2021 19:58 Litý kynutý táč s ovocem (Dělená strava podle LK - Kytičky+ ovoce) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
30 foto Štrúdl podle babičky Terezy Bebarové: Je z dvojího těsta a chutná božsky, říká moderátorka Peče celá země