Litý kynutý táč s ovocem (Dělená strava podle LK - Kytičky+ ovoce)

Suroviny 10 porcí

Těsto:
300 g polohrubé mouky
1 lžíce fruktózového cukru
1 dl oleje
1 vrchovatá lžička hrašky
čtvrt litru rostlinného mléka
necelý sáček sedmigramového suchého droždí
sůl
strouhaná citronová kůra
libovolné ovoce
Drobenka:
6 PL hrubé mouky
rovné 2 PL kokosového (fruktózového) cukru
2 lžíce řepkového oleje
skořice
vanilkový fruktózový cukr.

Postup přípravy receptu

  1. Suroviny zamícháme v míse, vznikne těsto stejné hustoty, jako například lívancové. Necháme ho 30 minut vykynout. Nalijeme na plech vyložený pečícím papírem. Poklademe ovocem, opět necháme 10 minut kynout, mezitím nahřejeme troubu na 185°C. Táč posypeme drobenkou. Pečeme 25-30 minut bez horkovzduchu.

Komentáře k receptu Litý kynutý táč s ovocem (Dělená strava podle LK - Kytičky+ ovoce)

K receptu nejsou žádné komentáře.

TIP dne na email

Další inspirace

Přidat podobné recepty