

Litý kynutý táč s ovocem (Dělená strava podle LK - Kytičky+ ovoce)
Suroviny 10 porcí
- Těsto:
- 300 g polohrubé mouky
- 1 lžíce fruktózového cukru
- 1 dl oleje
- 1 vrchovatá lžička hrašky
- čtvrt litru rostlinného mléka
- necelý sáček sedmigramového suchého droždí
- sůl
- strouhaná citronová kůra
- libovolné ovoce
- Drobenka:
- 6 PL hrubé mouky
- rovné 2 PL kokosového (fruktózového) cukru
- 2 lžíce řepkového oleje
- skořice
- vanilkový fruktózový cukr.
Postup přípravy receptu
Suroviny zamícháme v míse, vznikne těsto stejné hustoty, jako například lívancové. Necháme ho 30 minut vykynout. Nalijeme na plech vyložený pečícím papírem. Poklademe ovocem, opět necháme 10 minut kynout, mezitím nahřejeme troubu na 185°C. Táč posypeme drobenkou. Pečeme 25-30 minut bez horkovzduchu.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Litý kynutý táč s ovocem (Dělená strava podle LK - Kytičky+ ovoce)
K receptu nejsou žádné komentáře.