Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
janaerikmarie uvařila 23. 10. 2010 10:57 Masové knedlíčky do polévky z kuřecí sekané 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
jollka uvařila 21. 10. 2010 09:42 Masové knedlíčky do polévky z kuřecí sekané 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
jollka uvařila 21. 10. 2010 09:42 Masové knedlíčky do polévky z kuřecí sekané 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Smažené makaronové koule: Americká fastfoodová specialita, do níž využijete zbytky těstovin, je kulinárním hitem
12 foto Budou letos sladké Vánoce? Ceny cukru letí nahoru jako ještě nikdy. Víme, kde se dá pořídit kilo za 20 Kč