Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
varilamyskakasicku uvařila 23. 6. 2011 12:47 Mini žitné chlebíčky s lososem, tuňákem, vejci, lučinou a koprem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 23. 6. 2011 12:25 Mini žitné chlebíčky s lososem, tuňákem, vejci, lučinou a koprem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 23. 6. 2011 12:23 Mini žitné chlebíčky s lososem, tuňákem, vejci, lučinou a koprem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 23. 6. 2011 12:22 Mini žitné chlebíčky s lososem, tuňákem, vejci, lučinou a koprem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 23. 6. 2011 12:20 Mini žitné chlebíčky s lososem, tuňákem, vejci, lučinou a koprem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 23. 6. 2011 12:20 Mini žitné chlebíčky s lososem, tuňákem, vejci, lučinou a koprem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Video Zkušená perníkářka radí, jak nazdobit perníčky: Nejdůležitější je ta správná hustota polevy, říká