Jak ohřát bramborovou kaši, aby zůstala krémová? Tyto čtyři způsoby vedou k lahodné příloze s minimem úsilí
Úžasný nepečený makový dort vypadá luxusně, chutná výtečně, stojí pár korun a bez problému ho zvládnou i začátečníci
x.lenulinek.x uvařila 19. 10. 2013 12:12 Mrkvový nákyp - absolutně zdravý 0 0 Zobrazit detail Po vyndání z trouby ... Okomentovat
x.lenulinek.x uvařila 19. 10. 2013 12:12 Mrkvový nákyp - absolutně zdravý 0 0 Zobrazit detail Hotové :-) na talíři připravené k snědku ... Okomentovat
Bramboráky z trouby podle Anety Vignerové: Modelka do těsta přidává slaninu a jednu důležitou ingredienci
Tvarohovo pudinkové řezy z listového těsta: Nadýchaný vláčný dezert s jemnou náplní chutná božsky a zvládne ho i začátečník