Jak se pečou Buchty po ránu? Pohled do zákulisí oblíbeného pořadu aneb „Chci ochutnat všechno, co dělá Josef Maršálek!“
Zkusili jsme vyrobit jedlé barevné třpytky z rýžového papíru: Překvapilo nás, jak jednoduché to může být
Ivace64 uvařila 19. 11. 2016 14:16 Odlehčené banánové "tiramisu" (bez cukru, smetany, šlehaček, pomazánkového másla apod.) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 19. 11. 2016 14:16 Odlehčené banánové "tiramisu" (bez cukru, smetany, šlehaček, pomazánkového másla apod.) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 19. 11. 2016 14:16 Odlehčené banánové "tiramisu" (bez cukru, smetany, šlehaček, pomazánkového másla apod.) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 19. 11. 2016 14:16 Odlehčené banánové "tiramisu" (bez cukru, smetany, šlehaček, pomazánkového másla apod.) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 19. 11. 2016 14:16 Odlehčené banánové "tiramisu" (bez cukru, smetany, šlehaček, pomazánkového másla apod.) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Chcete sedět na sluníčku? Připlaťte si! Některé restaurace dostaly povolení účtovat zvláštní příplatek. A je toho víc
Staročeská uhlířina je dokonalý pokrm ze zbytků. Kombinace brambor a nočků ze speciálního těstíčka zasytí i skvěle chutná