Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
magdalenka uvařil 31. 8. 2017 07:27 Okurkový salát se šruchou zelnou a rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 14. 8. 2017 16:07 Okurkový salát se šruchou zelnou a rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zikmund Lucemburský: Syn Karla IV. tak miloval maso, že z toho onemocněl. Lékaři mu doporučili přísnou dietu
Skromná kuchyně: Chipsy z bramborových slupek nebo kuřecích kůží patří mezi delikatesy. Proč se musí solit opatrně?
Holka u plotny radí: Anglický citronový dezert posset jen ze tří surovin nahradí panna cottu. Příprava je snadná a chuť osvěžující