Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
tejaja uvařila 5. 10. 2019 19:20 Omáčky K, M (květáková, mandlová, mandlový rakouský křen, mistrovská a mozečková) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 5. 10. 2019 19:20 Omáčky K, M (květáková, mandlová, mandlový rakouský křen, mistrovská a mozečková) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
28 foto MasterChef Česko 2023 opustil Péťa: Jsem na sebe hrdý, mám nabídky na dvě stáže a vaření v televizi, prozradil