Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
Ivace64 uvařila 17. 6. 2017 17:27 Osvěžující jahodovo-třešňové řezy s krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 17. 6. 2017 17:27 Osvěžující jahodovo-třešňové řezy s krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 17. 6. 2017 17:27 Osvěžující jahodovo-třešňové řezy s krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 17. 6. 2017 17:27 Osvěžující jahodovo-třešňové řezy s krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 17. 6. 2017 17:27 Osvěžující jahodovo-třešňové řezy s krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 17. 6. 2017 17:27 Osvěžující jahodovo-třešňové řezy s krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak často zalévat bylinky? Rozmarýn a tymián jsou suchomilné, stačí zálivka jednou týdně, bazalce je ale třeba dopřát více vláhy