Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
stakul uvařila 27. 6. 2010 13:10 Ovocná bublanina od Stakul 0 0 Zobrazit detail šup s ní do tepla Okomentovat
stakul uvařila 27. 6. 2010 13:10 Ovocná bublanina od Stakul 0 0 Zobrazit detail kávičku a je to Okomentovat
Retro dort Florida: Nadýchaný piškot s pudinkovo-máslovým krémem a šlehačkou frčí dodnes a takhle snadno se připravuje
Retro okénko: Sušenky Lucie zdobil „puntík“ džemu a dělaly se ve dvou variantách. Ty vanilkové si můžete jednoduše upéct doma