Třené buchty z kynutého těsta chutnají s tvarohem nebo povidly fantasticky, postup je snadný, výsledek skvělý
Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
tejaja uvařila 7. 9. 2012 17:21 Palačinková bublanina s celozrnnou moukou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 7. 9. 2012 17:20 Palačinková bublanina s celozrnnou moukou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 7. 9. 2012 17:20 Palačinková bublanina s celozrnnou moukou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 7. 9. 2012 17:20 Palačinková bublanina s celozrnnou moukou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 7. 9. 2012 17:19 Palačinková bublanina s celozrnnou moukou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 7. 9. 2012 17:19 Palačinková bublanina s celozrnnou moukou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Video Jan Punčochář prozradil, jak připravit úžasnou smaženici: Solit musíte houby až nakonec, jinak pustí vodu, říká šéfkuchař
Slavné omáčky: Víte, že holandská omáčka ve skutečnosti pochází z Francie? Základem ale muselo být holandské máslo!
9 foto Karlovarské minerální prameny, které léčí: Ochutnat můžete horké Vřídlo, oblíbený pramen Mlýnský i chladnější Štěpánku