Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
MarekCzedron uvařil 16. 7. 2020 19:02 Pappardelle s hříbkovo-smetanovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
MarekCzedron uvařil 16. 7. 2020 19:01 Pappardelle s hříbkovo-smetanovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
MarekCzedron uvařil 16. 7. 2020 19:00 Pappardelle s hříbkovo-smetanovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 21. 8. 2016 09:56 Pappardelle s hříbkovo-smetanovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 21. 8. 2016 09:56 Pappardelle s hříbkovo-smetanovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 21. 8. 2016 09:56 Pappardelle s hříbkovo-smetanovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat