Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
MamlajdaD uvařila 3. 4. 2020 14:42 Paprikáš ze slepice (maďarský recept) 0 0 Zobrazit detail Paprikáš ze slepice s noky Okomentovat
MamlajdaD uvařila 3. 4. 2020 14:42 Paprikáš ze slepice (maďarský recept) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Slaninová pomazánka na chlebíčky: Netradiční varianta hermelínové pomazánky je chuťově výraznější než originál
Jemné houskové knedlíky vařené v sáčku: Skvěle chutnají, nerozvaří se a přípravu zvládne i kuchařský amatér