KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
suslajda uvařila 26. 12. 2013 18:47 Pečená kachna s jablky a zázvorem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
suslajda uvařila 26. 12. 2013 18:47 Pečená kachna s jablky a zázvorem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
suslajda uvařila 26. 12. 2013 14:25 Pečená kachna s jablky a zázvorem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
suslajda uvařila 26. 12. 2013 14:25 Pečená kachna s jablky a zázvorem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
suslajda uvařila 26. 12. 2013 14:25 Pečená kachna s jablky a zázvorem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Hermelín stával v minulosti jen 3 Kčs. Na slavném sýru s bílou plísní na povrchu si pochutnáváme již téměř 80 let
Pavézky neboli chudí rytíři: Sladká delikatesa ze starého chleba frčí dodnes a nejlepší je podle receptu Anuše Kejřové