Řeznice radí, jak dokonale usmažit vinnou klobásu: Pomůže trocha mouky i jeden snadný fígl před smažením
a.adils.a uvařil 28. 1. 2025 23:54 Penne se špenátem, kari, nivou a kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
a.adils.a uvařil 28. 1. 2025 23:54 Penne se špenátem, kari, nivou a kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cuketový perník: Vláčný a nadýchaný litý perník voní perníkovým kořením a čokoládová poleva moučník povýší na luxusní dezert
Japonský cheesecake: Je jednodušší než slavný americký bratříček, nadýchaný jako suflé se rozplývá na jazyku a božsky chutná
Řídká kaše bryja, prastaré jídlo Slovanů i Keltů, je vynikající s hruškami a s jablky. Vylepšíme ji smetanou nebo oříšky