Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Virtuous0112 uvařila 3. 10. 2024 18:30 Perníčky od Veroniky (hned měkké) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Virtuous0112 uvařila 3. 10. 2024 14:17 Perníčky od Veroniky (hned měkké) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Virtuous0112 uvařila 3. 10. 2024 14:17 Perníčky od Veroniky (hned měkké) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Otestovali jsme, jak se doma dělají konfitované žloutky: Postup je snadný a výsledek uchvátí krémovou konzistencí
Retro okénko: Bonbóny Drops stávaly jen 1 Kčs a prodávaly se v praktickém balení v ruličce. Jen odlepit je od sebe býval oříšek
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve: Šťavnaté jemné masíčko ve smetanové omáčce skvěle ladí s kolínky