Country pečený bůček na kysaném zelí: Dokonale sladěná chuť dozlatova pečeného masa s kysaným zelím nemá chybu
Nekynuté koláčky ze tří ingrediencí: Jsou úžasně vláčné, skvěle chutnají s povidly a zvládnete je udělat za chviličku
Retro okénko: Vanilkový Mixar byl za 2,70 Kčs. Používal se na výrobu zmrzliny a koktejlů a děti jej jedly rovnou ze sáčku
magdalenka uvařil 19. 4. 2012 11:50 Pesto z medvědího česneku se sušenými rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 19. 4. 2012 11:50 Pesto z medvědího česneku se sušenými rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 19. 4. 2012 11:50 Pesto z medvědího česneku se sušenými rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Voňavé medvědí pracny ve třech variantách: Vynikající jsou nejen ty z lískových ořechů, ale i tatrankové nebo kokosové
Vařené koleno z papiňáku je nádherně šťavnaté a měkoučké, hořčice a křen mu dodají šmrnc, na stole je do hodiny
14 foto Buchty po ránu: Makové houstičky podle Josefa Maršálka jsou tmavší a aromatičtější díky chlebové mouce