Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
Ivona. uvařila 13. 12. 2023 11:09 Pfeferonový (feferonový) salát retro (podle ČSN z roku 1976) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 14. 3. 2021 16:03 Pfeferonový (feferonový) salát retro (podle ČSN z roku 1976) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 6. 1. 2020 17:08 Pfeferonový (feferonový) salát retro (podle ČSN z roku 1976) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Manžel Marie Terezie František Lotrinský miloval francouzskou kuchyni, ale doma měl nařízeno jíst rakouská jídla
Kynuté koláče se sladkou zelnou náplní podle cukráře Josefa Maršálka: Provoněné skořicí a ochucené jablky chutnají fantasticky
Holka u plotny radí: Arabský salát fattoush voní exotickým kořením a je plný zeleniny. Křupavost zajistí navíc i osmažené kousky pity