Vyzkoušeli jste už malinové včelí úly? Příprava není o nic složitější než u klasiky, chuť je ovšem naprosto božská
Sezona pečených kaštanů je tu: S pár fígly je příprava snadná a vychutnáte si je horké, s pečeným kuřetem i v roládě
Tvarohová vánoční štóla: Jednodušší verze německé kynuté klasiky má výraznější chuť a vůni a vydrží déle vláčná
JanaDorazinova uvařila 26. 4. 2016 10:45 Pikantní pečené hranolky s parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 25. 4. 2016 14:08 Pikantní pečené hranolky s parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 25. 4. 2016 14:07 Pikantní pečené hranolky s parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Krémové figurky na stromeček byly dříve hitem. Půl kila stávalo 35 Kčs, dnes dáme za 300 g dvě stovky