Jak na dokonalou drobenku na koláče: Poměr 2:1:1 funguje perfektně, ale vyplatí se znát ještě pár fíglů
Kam vyrazit v Praze na nejlepší ovocné knedlíky: Na Vinohradech chutnají jako od babičky, parádní dělají i v Dejvicích
Cuketová buchta s ořechy podle Míši Landové: Je krásně vláčná, šťavnatá a má výraznou ořechovou chuť, říká cukrářka
jahoda uvařila 31. 3. 2010 20:31 Plavská růže (uzeninový zápek) 0 0 Zobrazit detail suroviny - co dům dal Okomentovat
jahoda uvařila 31. 3. 2010 20:04 Plavská růže (uzeninový zápek) 0 0 Zobrazit detail Plavská růže Okomentovat
8 foto Smažené krucánky podle Josefa Maršálka: Sladkou, krásně křupavou a nadýchanou pochoutku vonící vanilkou zvládnou i děti
Nejlepší česnečka se dá uvařit levně, a přesto může chutnat luxusně. Česnek je třeba přidat v tu správnou chvíli
Pracny voní skořicí a hřebíčkem: Podle staročeského receptu jsou plné ořechů a nejlepší jsou obalené ve vanilkovém cukru