Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rozmarýnové mleté maso s brokolicí v listovém těstě

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

5. 7. 2011 17:36

Suroviny

Porce: přes celý velký pekáč

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 330 kJ / 1 035 kcal
Bílkoviny139,84 g
Tuky37,79 g
Vláknina24,70 g
Cholesterol 843 mg
Sodík 504 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy22,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tak mě to dneska napadlo, je to báječně šťavnaté maso v tom těstě všechna šťáva z masa tam zůstává a máme i nějakou šťávu z polití vodou. Jako příloha mohou být brambory v jakékoliv podobě. Je to takové sváteční jídlo a dobré!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pajaja

6. 7. 2011 10:36

Bibinko, skvělý recept a krásné fotky. Zeleninová jídla já moc ráda, takže ukládám na vyzkoušení. :yes::-p+

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 7. 2011 09:54

:-p:yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

5. 7. 2011 22:01

Bibinka: jo,ano, stavicku, tu já muzu a tak to tak i udělam., moc dobré to musí být:-K

Bibinka Bibinka

5. 7. 2011 21:52

Všem vám děkuji i za případné dotazy, na které jsem se snažila odpovědět a vysvětlit je;-)

maris maris

5. 7. 2011 21:39

Bibinka: díky;-):-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

5. 7. 2011 21:37

Zajímavé a určitě moc dobré jídlo:-p+7:yes:které si ukládám;-)Je to hodně lákavé:-*

Bibinka Bibinka

5. 7. 2011 21:33

maris:Maris, teď jsem to tam napsala;-) Ta šťáva-není jí moc, ještě se toho polovina vypeče a má chuť po mase a hlavně je to krásně vlhký a nepřipaluje se to:yes: My šťávu rádi všude, ale kdo jí nemusí mít, tak nebude polévat, ale hlídat;-)

maris maris

5. 7. 2011 21:21

Mě by to taky zajímalo, proč se těsto přelévá a jak se z té vody udělá šťáva:-O

Bibinka Bibinka

5. 7. 2011 21:19

magdalenka:Magdalenko, už běžím a vysvětlením;-) V polovině pečení, až už má listové těsto barvičku se to přelije oroto, že máme 1) šťávu na polití třebaq braqmbor
za 2)že to není vysušený, je to krásně vlhký
3) listové těsto se nerozpadá, pěkně drží a je vláčné, ne chroupavé- ona ta voda stejně steče na dno pekáčku a udělá tu šťávu. Šlo by to jistě i bez polévání, ale mohlo by se to zezdola spálit, protože listové těsto je hotové za chvíli a atdy se musí nechat déle, aby se to masíčko dobře propeklo! Neboj, neudělá to nic, co by tomuto jídlu vadilo, naopak:-p;-)

Merylas Merylas

5. 7. 2011 21:11

martina 72: Taky nad tím uvažuju:-8 Vše šťavnaté by mělo zůstat uvnitř závinu, tak nevím, co by mělo 1/4 lt vody ochutit při 15 minutovém dopečení.

martina 72

5. 7. 2011 21:06

Já bych se s dovolením taky zeptala, jakou šťávu získám tím, že poliju listové těsto vodou. Bibi píšeš v poznámce, že získáme nějakou šťávu, tak se ptám, jakou:-?

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

5. 7. 2011 21:01

magdalenka: :-K

Merylas Merylas

5. 7. 2011 20:56

varilamyskakasicku: Právě, že se jen peče;-) Taky by mě zajímalo, proč se závin přelévá 250 ml vody. Je to docela dost a dole se to těsto rozmočí.

magdalenka magdalenka

5. 7. 2011 20:54

varilamyskakasicku:Ivka, veď práve. Poznám listové cesto...
V recepte Bibinka listové cesto polieva štvrť litrom vody, čo ma udivilo. Potom sa už asi varí, alebo aký proces je to? Nezdá sa mi, že by potom naskočilo a lístkovalo...Pozri si recept bližšie.

drahulin drahulin

5. 7. 2011 20:51

Bibinko,to musí být mňamka:-p:-phned bych ochutnala.:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mleté maso s brokolicí maso v listovém těstě mail propertyprachar.com loc:cz mlete maso v teste strudl z mleteho masa mail noemail.com.br loc:cz mlete maso s rozmarýnem maso v těstě slaný štrůdl s brokolicí zapekane maso v listovem teste maso na rozmarýnu brokolice mleté maso štrudl s brokolicí recept slaný listový závin s brokolicí recepty na mleté maso s brokolicí listove testo,mlete maso mlety maso v listovim teste mleté maso v lístkovém těstě recepty z listového těsta a mletého masa mlete maso s listovymtestem recept

Suroviny: míchané mleté maso, brokolice, cibule, těsto listové, vejce, strouhanka, rozmarýn, koření grilovací, pažitka, olej, sůl

TopRecepty.cz

Rozmarýnové mleté maso s brokolicí v listovém těstě

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vmwg