Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
Eliza uvařila 4. 10. 2009 11:37 Plněné kotlety v červené omáčce s cibulovými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 4. 10. 2009 11:35 Plněné kotlety v červené omáčce s cibulovými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 4. 10. 2009 11:33 Plněné kotlety v červené omáčce s cibulovými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 4. 10. 2009 11:31 Plněné kotlety v červené omáčce s cibulovými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Legendární kuře s broskví frčí dodnes a když dodržíme jednoduché postupy, skvěle si pochutnáme
Rebarborová marmeláda: Voní mátou a pikantní chuť jí dodá zázvor. Při vaření šetřete vodou, rebarbora ji totiž pustí až dost
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička