Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Ivace64 uvařila 14. 4. 2019 19:53 Plněné portobello žampiony s těstovinami, slaninou a Passata dolce di Cipolla 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 14. 4. 2019 16:54 Plněné portobello žampiony s těstovinami, slaninou a Passata dolce di Cipolla 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 14. 4. 2019 16:54 Plněné portobello žampiony s těstovinami, slaninou a Passata dolce di Cipolla 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 14. 4. 2019 16:54 Plněné portobello žampiony s těstovinami, slaninou a Passata dolce di Cipolla 0 0 Zobrazit detail Okomentovat