7 tipů jak na perfektní bramboráky: Nejdůležitější je vybrat správný druh brambor a dostatečně těsto ochutit
Umíte dobře osmažit cibuli? Způsob záleží na jejím dalším použití. Podle našeho přehledu neuděláte chybu
Rychlé kefírové lívanečky nepotřebují kynout. Jsou hned hotové a lahodné tak, že zmizí dřív, než dopečete poslední
1974andrea uvařila 29. 11. 2012 10:57 Plněné žampiony v pikantní omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 29. 11. 2012 10:56 Plněné žampiony v pikantní omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 29. 11. 2012 10:54 Plněné žampiony v pikantní omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 29. 11. 2012 10:54 Plněné žampiony v pikantní omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 29. 11. 2012 10:54 Plněné žampiony v pikantní omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
6 foto Dubajská čokoláda, která vyrazila dech Janu Krausovi: Recept 13letého kuchaře Davida určitě musíte vyzkoušet
Grilování s Martinem Svatkem: Šéfkuchař radí, kdy přesně vyndat maso z lednice a kdy ho osolit, aby byly steaky dokonalé
Tvarůžkové brambory: Syté aromatické jídlo zapečené s ochucenou smetanovou směsí překvapí dokonalou kombinací chutí