Segedínský salát podle ČSN: Kombinace zelí, salámu a mleté papriky nadchne nejen milovníky maďarské kuchyně
Vynikající rychlokvašené zelí máte hotové během dvou dnů: Skvěle chutná, křupe a přitom na něj nemusíte čekat
Ze studia korejštiny zběhla k pečení a teď vede cukrárnu 5* pražského hotelu. Andrea Kubiňanová jde vlastní cestou
Garficka uvařila 5. 9. 2012 05:36 Polévka z červené čočky s uzenými křídly 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Garficka uvařila 5. 9. 2012 05:36 Polévka z červené čočky s uzenými křídly 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 4. 9. 2012 09:14 Polévka z červené čočky s uzenými křídly 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
11 foto Litický knedlík podle receptu ze starých kuchařek: Je plný vajíček a báječně chutná s osmaženou strouhankou
6 foto Luxusní třené banánky podle Josefa Maršálka: Dejte pozor na míchání těsta s moukou, jinak si urvete ruce, říká cukrář