Jak dokonale osmažit topinky podle Ostravskeho Gastrošefa: Jednou surovinou nesmíte šetřit, jinak vás výsledek zklame
Využijte energii novoluní k novým začátkům. Střelci skončí s čokoládou, Lvi s pivem a Štíři s večerním přejídáním
skolacka3 uvařil 20. 11. 2024 14:54 Polévka z máslové dýně s kuřecím vývarem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 4. 11. 2024 07:39 Polévka z máslové dýně s kuřecím vývarem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 4. 11. 2024 07:39 Polévka z máslové dýně s kuřecím vývarem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
30 foto Peče celá země v číslech: Soutěž „spolkne“ přes sto kilo másla, 72 kilogramů ovoce, 61 kg čokolády a skoro tři tisíce vajec
Španělské smaženky torrijas ze staršího chleba: Voní medem, kořením a vínem a podle tohoto receptu je zvládnete levou zadní
Holka u plotny peče: Rychlý perník na plech se skořicí a višňovými povidly je neskutečně vláčný díky jedné surovině