Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
skolacka3 uvařil 20. 11. 2024 14:54 Polévka z máslové dýně s kuřecím vývarem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 4. 11. 2024 07:39 Polévka z máslové dýně s kuřecím vývarem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 4. 11. 2024 07:39 Polévka z máslové dýně s kuřecím vývarem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pivní bramboráky: Stačí přidat do těsta jen trochu piva a bramboráky jsou krásně křupavé a nádherně nadýchané
11 foto Recepty z Chorvatska: Komikša pogača je koláč plný šťavnaté cibule a rajčat, výtečnou chuť doplňují také slané sardelky