Dýňové pyré třikrát jinak: Hodí se do polévky, do koláčů i k masu a příprava je jednoduchá. Stačí k tomu jedna dýně
Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
varilamyskakasicku uvařila 19. 5. 2011 11:04 Polévkový krém z mrkve, chřestu, cibule a pórku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 19. 5. 2011 11:03 Polévkový krém z mrkve, chřestu, cibule a pórku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 19. 5. 2011 11:01 Polévkový krém z mrkve, chřestu, cibule a pórku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 19. 5. 2011 11:01 Polévkový krém z mrkve, chřestu, cibule a pórku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 19. 5. 2011 11:01 Polévkový krém z mrkve, chřestu, cibule a pórku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Buď můj sladký Valentýn: Oslavte svátek zamilovaných! Servírujte čokoládu, jahody i chilli a probuďte vášeň!
Sezóna kůzlečího masa je tady! Připravte je na Velikonoce s nádivkou nebo na zelenině podle těchto receptů