Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Colombo65 uvařil 8. 7. 2011 18:33 Pomazánka ze pstruha 0 0 Zobrazit detail Pomazánka ze pstruha Okomentovat
Colombo65 uvařil 8. 7. 2011 18:33 Pomazánka ze pstruha 0 0 Zobrazit detail Pomazánka ze pstruha Okomentovat
Colombo65 uvařil 8. 7. 2011 18:33 Pomazánka ze pstruha 0 0 Zobrazit detail Pomazánka ze pstruha Okomentovat
4 foto První „kuchařka“ pochází ze starověké Mezopotámie. Takhle se vaří ječná kaše s datlemi podle 4 000 let starého receptu