Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 785 kJ / 666 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,33 g |
Tuky | 43,51 g |
Vláknina | 38,70 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 284 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 40,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené hovězí s mrkví a fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WWZW
Moje poznámka
Dušené hovězí s mrkví a fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WWZW
Nejnovější recepty
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 3 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 8 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 8 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno 7. 7. 2025 14:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí quiche
TotalMudla před 48 minutami
Máslová krupková polévka
poirotka před 1 hodinou
Kuře po vracovsku
poirotka před 1 hodinou
Rychlý koláč s meruňkami
danava před 2 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
Hanahanina před 3 hodinami
Rybízový sirup
jamda před 3 hodinami
Výborný čočkový salát
Jiri_Vavra před 3 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Snoopy0249 před 4 hodinami
Polévka s kapáním
Kajkajak před 4 hodinami
Domácí sekaná
MarLen88 před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovězí s dusenou mrkvi,
hovězí maso s dušenou mrkví,
hovězí s fazolkami,
dušené hovězí maso s mrkví,
hovězí na mrkvi,
hovězí maso s fazolkami,
dušená mrkev s fazolkami,
hovězí s fazolkama,
hovězí v mrkvi,
dušéna mrkva,
dušená mrkev s hovězím,
hovězí plátky s fazolkami,
dusene hovezi,
hovězí s mrkví,
dusene hovezi maso,
dušená mrkev s fazolkama,
hovězí se zelenými fazolkami,
dušená mrkev s hovězím masem,
hovězí na fazolkách,
hovezi maso s mrkvi
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
sádlo,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
karotka,
fazolky zelené,
cibulka jarní,
máslo,
bujón zeleninový,
sůl,
pepř
Komentáře (7)