Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Marie Svarcova uvařila 24. 8. 2021 08:37 Pórková polévka s křepelčími vajíčky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 24. 8. 2021 08:37 Pórková polévka s křepelčími vajíčky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 24. 8. 2021 08:37 Pórková polévka s křepelčími vajíčky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
20 foto VIDEO: Zjistili jsme, kam v Brně na vánočních trzích na skvělou buchtu a svařák, i kde se vyhnout haluškám za 184 Kč
Retro okénko: Hořčice od Labeny stávala 7,60 Kč a sklenice od ní nazývané hořčičáky se zásadně nevyhazovaly