Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kachní jatýrka v bagetce na provensálský způsob

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 6. 2015 12:53

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 807 kJ / 671 kcal
Bílkoviny85,36 g
Tuky14,71 g
Vláknina7,00 g
Cholesterol 2,08 g
Sodík 349 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy47,71 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

11. 6. 2015 16:34

To bude zaručeně moc fajn pochoutka,mňam:-p:yes::-K

Lenunka Lenunka

10. 6. 2015 18:48

:-):-p:yes:

terezicka1 terezicka1

8. 6. 2015 15:52

děkuji všem :-) :-K

terezicka1 terezicka1

8. 6. 2015 15:52

děkuji všem :-) :-K

Betyna

7. 6. 2015 20:22

pěkné

hosta hosta

7. 6. 2015 20:07

Ty jsi můj člověk:yes::-))

zizala zizala

7. 6. 2015 17:01

Já bych si pochutnala :-p

Danca Danca

7. 6. 2015 15:58

:-p:-p:yes:

terezicka1 terezicka1

7. 6. 2015 15:53

díky :-) moc mi to dneska sedlo..jsem na játra měla děsnou chuť :-)

hospodyne

7. 6. 2015 13:21

no dobrý!! První zasloužený bodík

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: bageta s kachním masem játra na víně, provencálské koření kachní jatýrka vepřové maso na sečuanský zpusob kachní játra s bagetkou jatra v bagetce

Suroviny: játra kachní, koření provensálské, pepř sečuánský, protlak rajský, sůl, balsamico, omáčka worcesterová, paprika čerstvá červená, cibule červená, česnek, bageta

TopRecepty.cz

Kachní jatýrka v bagetce na provensálský způsob

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0B2G