Kachní jatýrka v bagetce na provensálský způsob

terezicka1 Kuchařka: terezicka1

Pokrmy z vnitřností 10 názorů

Suroviny

400 g kachních jater králičích nebo jiných jater
provensálské koření
sečuánský pepř
3 lžíce rajčatového protlaku
sůl
3 lžíce balsamika
několik kapek worcestru
hrnek nakrájených čerstvých paprik najemno
1 červená cibule
2 stroužky česneku
bagetky
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Rozpálíme si olej a vložíme nakrájená jatýrka. Opečeme, přidáme česnek na plátky a pak směs nakrájených barevných paprik s cibulí.

  2. Vše restujeme a zakápneme worcestrem a protlakem. Po chvilce přidáme balsamikový ocet, promícháme a okořeníme.

  3. Připravíme si zapékací bagetky a odřízneme vršek. Vnitřek bud vmáčkneme a nebo trochu vydlabeme.

  4. Pak plníme játrovou směsí a zapečeme do zlatavé barvy. Na talíři jsem to zakápla tabascem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 19 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kachní jatýrka v bagetce na provensálský způsob

Tématické fráze: bageta s kachním masem játra na víně, provencálské koření kachní jatýrka vepřové maso na sečuanský zpusob kachní játra s bagetkou jatra v bagetce

Zapomněl/a jsem heslo