Retro okénko: Pomazánkové máslo stávalo 5,50 Kčs, ochucené 6 Kčs, dnes už je pod tímto názvem neseženete
Vynikající utopenci s kečupem podle Pepy Nemravy: Nebojte se použít hořčici i ocet, správným svařením vznikne skvělá chuť
Burčák stojí jako loni, koupíte jej již od 90 Kč za litr. „Letošní ročník bude špičkový,“ říká vinař David Šťastný
Jurgen.k uvařil 4. 5. 2019 07:47 Pštrosí vejce a kaše s karamelizovanou cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lahodné jahodové tiramisu za pár minut: Voňavé ovoce a lahodný krém nadchnou každého milovníka skvělých moučníků
Sedm věcí, které byste v restauraci nikdy neměli dělat: Srkání špaget nebo okusování pečiva je zapovězeno, jde to i jinak